Smartlog v3 » http://www.billigeairmaxtn.net » Nike Air Max 90 til kvinder
Opret egen blog | Næste blog »

Nike Air Max 90 til kvinder

4. Jul 2012 19:24, billigeairmaxtn

Nike Air Max 90 til kvinder serien holder marcherende hen ad. Det kan være det 5. år i træk, at Nike vil falde en Lebron sko under "Soldier" moniker. Den femte udgave af denne sko vil blive frigivet i flere colorways end de tidligere fire år. Allerede 6 forskellige colorways, såsom en "Think Pink" udgave reklame brystkræftmåned, har ramt markedet. Med alle de en ny udgave med soldaten serien slippe, har Lebron James ekstra end én signatur sneaker, at du blot kan bekæmpe den overlegne kampen i.

 Den Lebron Soldier V udnytter hver gammel og ny teknologi i opbygningen af et af de oplagte Nike sko til basketball, der i øjeblikket er derude. Oprindeligt gamle. Den femte udgave af Soldier fortsætter med at anvende nøjagtig den samme mellemsål og ydersål teknologier. Blandingen af Zoom Air og Max Air er allerede blevet taget fra Soldier IV at præsentere den ultimative støddæmpning. Sekund, nye. Den øverste udvider på overdelen gjort brug af tidligere ved at gøre brug af yderligere Flywire. I år Flywire vikler om forfoden og strækkes næsten alle af metoden til anklen. Selvom dette er virkelig en af forskellene inden for den øvre fra soldaten V, er det ikke den største forskel. Den største forskel vil være midterfoden remmen design, der har været et dagligt syn i denne sko. År remmen er gjort brug af både de laterale og mediale sider og er i det væsentlige fastgjort ved mellemfoden i overdelen. Tidligere udgaver af Nike Air Max 90, har kun en lateral rem blevet udnyttet. Dette nye stropsystem sikrer maksimal stabilitet.

 Du vil finde nogle utrolig kendte colorways i dette års Soldier udgave at blive havde. Cool grå, Pinkfire, sort, og sport rød er allerede faldet. Desuden er en helt ny colorway blevet rullet ud på denne nye Soldier. Nike viser os en helt ny farve, de kalder Iguana. Den nye colorway er Iguana / sort / hvid / max orange til at blive præcis. Virkelig tæt på militær grøn, det colorway er fantastisk for en sko, der er navnebror er "Soldier".

 Den Lebron Soldier har været en yderst robust sekundært signatur sneaker linje for Nike nu for de sidste fire år. Under et prisniveau på $ 110, denne signatur sko giver en ekstremt rimeligt prissat høj kvalitet, høj samlet ydelse par basketball sko. Nike Soldier serien ser ud som om det kører, vil ikke afslutte helst snart. Ved hjælp af en ny ud, og langt flere colorways, soldaten ligner det vil fortsætte med at marchere på. Det er fint med mig, er dette en fantastisk sko til domstolen.

 This Nike Air Max sko er allerede adgang til i mange colorways, med ekstra colorways indhentet at falde.

http://www.billigeairmaxtn.net/nike-air-max-nike-air-max-2012-herre-c-156_548.html

http://www.billigeairmaxtn.net/nike-air-max-90-herre-sko006-p-7549.html

http://www.billigeairmaxtn.net/nike-air-max-tn-herre-sko003-p-8285.html

Relaterede